CFM-B2F (bedrift til fabrikk) og 24-timers ledetid
+86-591-87304636
Vår nettbutikk er tilgjengelig for:

  • BRUK

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

Hvordan vet du at displayproduktene du kjøper er miljøvennlige?

Som alle vet, vil PVC forårsake en vedvarende skade på miljøet, og vinylbannere er trykket med blekk som inneholder svært sterke løsemidler som bidrar med skadelige VOC (flyktige organiske forbindelser) til luften.

Så i dag, på grunn av egenskapen til resirkulering og enkel å brette, bære, installere og vaske, har tekstil for reklame og meldingslevering blitt mer og mer populært i industriell trykking.

 

Så hvordan vet du at tekstilproduktene du kjøper er miljøvennlige?Vet du hvilke standarder som må oppfylles for å samsvare med industrinormene for miljøvern?

 

For det første må vi vite at tekstilprodukter bruker ikke-PVC-substrater polyesterstoff og trykt med vannbaserte fargestoffer.Alle trykkfarger må være miljøvennlige, for eksempel fri for AZO, formaldehyd, plumbum, kadmium og ftalater.

 

Da må vi vite hvordan vi leser testrapportene.For eksempel er innholdet av AZO-forbindelser MDL (metodedeteksjonsgrense) 30mg/kg, formaldehydinnholdet MDL er 5mg/kg, Plumbum-innholdet MDL er 200mg/kg, kadmiuminnholdet MDL er 2mg/kg, resultatet må være ND eller mindre enn dette tallet.

 

De miljømessige trykkfargene har også egenskapene til UV-beskyttelse, fargeekthet mot lys og fargeekthet mot vask.

For eksempel fargefasthet til lys, testmetode: ISO 105 B02:2014, Xeon-arc-lampe, ved standard 6, bør resultatet oppfylle standard 6.

Fargefasthet til vask, testmetode: ISO 105-C10:2006, Vask ved 40 ℃, vasketid 30 minutter, med 0,5 % såpeløsning, 10 stålkuler, resultatet skal oppfylle standard 4-5.

Ultrafiolett beskyttelsesegenskaper for stoff, Testmetode: BS EN 13758-1:2001, resultatet skal møte 50+.

 

Til slutt, noen ganger vil vi møte noen kunder, selv om vi har levert alle de nødvendige testrapportene, er de fortsatt bekymret for miljøspørsmålene, så hva skal de gjøre?Vi kan hjelpe til med å gjøre enda en ny test i kundens firmanavn, selvfølgelig kan vi også gi gratis prøver slik at kunden kan gjøre testen på egenhånd.Ytterligere testing vil skape noen kostnader, den spesifikke kostnaden vil variere avhengig av testprosjektet som gjøres.

 

Som et selskap med sosialt ansvar, legger CFM stor vekt på miljøvern og produktsikkerhet.Fra råvarer til ferdige produkter sikrer vi at hver prosess utføres i samsvar med miljøvennlige regler.Produktene våre er miljøvennlige, vi har testrapporter for alle stoffer og trykkfarger og gjennomføringer, velkommen til en sjekk.


Innleggstid: 06-november 2020

Få detaljerte priser

Skriv din melding her og send den til oss