CFM-B2F (bedrift til fabrikk) og 24-timers ledetid
+86-591-87304636
Vår nettbutikk er tilgjengelig for:

  • BRUK

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

3 ting du må sjekke før du kjøper pop-up kalesjeteltet

Pop up baldakintelt er mye brukt til nesten alle innendørs og utendørs aktiviteter.De kan gi skygge mens de eksponerer merkevaremeldinger.Enten det er et markedsføringsbegivenhet eller en utfluktspiknik, er det et alternativ for dine krav.

Vi bruker baldakinteltet mye ved mange forskjellige anledninger, men det er ikke lett å finne et som er budsjettbesparende og av pålitelig kvalitet.Men sørg for å sjekke følgende ting vil hjelpe deg å unngå omveier.

Baldakin materiale

Det finnes flere forskjellige baldakinstoffer for alternativer, som 400D Poly, 500D Poly og 600D Poly.Enhetsdenier (D for kort) brukes her til fibertykkelsen til individuelle tråder.Vanligvis har stoffer med høyere denierantall en tendens til å være tykkere og mer holdbare, mens de med lavere denierantall er mykere og silkeaktige.

Sammenlignet med 600D Poly er 500D Poly mer budsjettbesparende.Men når man vurderer holdbarheten, anbefales 600D Poly.Foruten tykkelsen og holdbarheten til stoffet, må du også ta hensyn til noen andre ting når du velger baldakin-stoffer.Baldakintelt brukes til både innendørs og utendørs arrangementer, så det krever alltid at stoffet er flammehemmende, vanntett og UV-beskyttelse når du lager telttoppen.

Baldakin størrelse

10x10ft, 10x15ft og 10x20ft er tre standardstørrelser for kalesjetelt til arrangementer.Selvfølgelig, hvis du trenger telt av andre størrelser, som 8x8ft og 20x20ft, kan du også finne dem fra en kalesjeteltleverandør.

Å velge riktig størrelse baldakintelt for ditt arrangement er enkelt, og det avhenger alltid av utstillingsplassen du har.Standard10x10 fot baldakintelter spesialdesignet for standard messestand, mens 10x15ft telt og 10×20 telt er mye brukt til utendørs visninger.

Selv om mange baldakiner er 10x10 fot store, er de vanligvis litt forskjellige i maldesign og faktisk størrelse.Derfor, hvis du kjøper teltrammen og telttoppen fra to forskjellige leverandører, kan det hende at telttoppen ikke stemmer overens med teltrammen.For å løse dette smertepunktet tilbyr noen leverandører, som CFM, matchende utskriftstjeneste for forskjellige typer teltrammer.

 

Rammemateriale

Deteltramme i aluminiumer mye brukt ved de fleste anledninger.Selvfølgelig er stålrammer også tilgjengelig når du trenger dem for å være tyngre.Imidlertid foretrekker de fleste aluminiumsramme for sine lette og bærbare funksjoner.Er du bekymret for at aluminiumsrammen ikke er stødig nok i noe vindvær, kan du velge sandsekker og markspyd med tau for å øke stødigheten til teltet.

Har et kommende arrangement og trenger et sett medspesialtilpasset baldakintelt?Så ikke glem å ta en titt på de tre tingene nevnt ovenfor.

 


Innleggstid: 08. september 2020

Få detaljerte priser

Skriv din melding her og send den til oss